onsdag 16 maj 2012

Snälla göm mig, enkla tips för ditt kök!

Jag har lite tips om vad man skall och inte skall ha framme i sitt kök, här får lite förslag på vad du kan göra istället för att visa det som faktiskt skall gömmas.

Disktrasan. Denna otroligt fula rosa,gula,blå produkt som folk av någon anledning låter stå framme. Visst finns det lite snyggare disktrasor ute i butikerna men mitt tips är att du gömmer den, för det är ändå bara en trasa.

Diskmedlet. Denna hemska flaska skall inte stå framme. Använd en pump. Det är inte snyggt när det första du ser är en stor flaska med grönt medel i!

Disksvampen. Jag har hittat den, den svarta och vita disksvampen varför tillverkar man dem i rosa, gult och grönt? Nu kan man köpa svarta och vita och låta dem stå framme! (Finns på EkoHallen 10st/10:-)

På kylskåpet. Dekorera inte ditt kylskåp med räkningar och annat som skall förvaras i en pärm, samt använd inte stora färglada kylskåpsmagneter. Håll ditt kylskåp rent och enkel då känns köket det också.

Plast flaskor. Köp snygga flaskor och ställ fram oljan! Det ser bara rörigt ut om alla flaskor är olika. Det flesta oljor säljs i plastförpackningar och har inte vackra etiketter. (Rulla ett snyggt snöre runt flaskan så får du den lite mer unik)

Kökshanddukar. Häng inte dina rutiga kökshanddukar på ugnshandtaget, ha snygga kökshanddukar med en färg och mönster som matchar ditt kök. Och köp likadana. Fördelen med detta är att du kan förvara dem framme som en accessoar, ett snyggt sätt är att rulla dem och lägga dem i en metallkorg!

Läckert! Inspiration, från mikadesign.se



Pluring för dina disktrasor, från Cervera, 39:-

Till ditt diskmedel,  från Zone of Denmark 289:-



Flaskhållare från GRANIT, 199:-
Använd även denna hållare till
att rulla dina kökshanddukar, blir läckert ihop!



Glasflaska från GRANIT, 39-49:-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar